• +90 312 439 52 86
  • [email protected]
ENGLISH
logo
EN
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
  • Hizmetler
  • Projeler
  • Haberler
  • Kariyer
  • İletişim
46.Yıl
  : :   Haberler   : :   Haber Detay
14 Ağustos 2024

"Tokat Merkez Çamağzı Barajı Planlama Raporu ve Proje Yapımı" işi kapsamında Saha Çalışmaları yapılmaktadır.

Çamağzı Mahallesinde yapılması planlanan Çamağzı Barajı “Kil Çekirdek Kaya Tipi"nde inşa edilecektir.

Barajın talvegden yüksekliği 92,50 m olarak belirlenmiştir.

Barajın yapılması ile Tokat ilinin su ihtiyacı ile Çamağzı köyü tarım alanlarının sulaması sağlanmış olacaktır.

Baraj gövdesi için dolgu ihtiyacı:

Geçirimsiz Malzeme 413.302,00 m3, Geçirimli Malzeme (Fk+Fç) 151.650,00 m3, Kaya dolgu (Riprap + Koruyucu + Kaya Ufağı), 2.719.305,00 m3 olup toplam dolgu miktarı 3.366.915 m3 olarak hesaplanmıştır.

Baraj çekirdek dolgu malzeme ihtiyacı için göl alanından başlayarak arama çalışmaları yapılmıştır. 4 adet malzeme sahası belirlenmiştir. Barajın filtre malzemesi için dere çakıl ve kum araştırmaları belirlenmiştir. Kaya dolgusu için 3 adet kaya sahası çalışmaları yapılmıştır.

Paylaş:

Alter Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri A.Ş.

ALTER farklı disiplinler içeren projeler için bilim ve teknolojiye dayalı çözümler üreten bağımsız bir mühendislik ve müşavirlik grubudur. Projelerimizde uluslararası kalite normlarının ve standartlarının gereklerine uymaya özen gösteriyoruz.

Linkler

  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Hizmetler
  • Projeler
  • Haberler
  • Kariyer
  • İletişim

Hizmetler

  • Su ve Çevre
  • Kırsal Gelişim
  • Yenilenebilir Enerji
  • Ulaşım
  • Binalar
  • Afet Risk Yönetimi
  • Bilgi Yönetim Sistemleri
  • Proje Yönetimi

Adres

Ahmet Rasim Sokak No:14 06500 Çankaya / ANKARA

Bizi Takip Edin
© 2021 Alter
  • crafted by Alter Mühendislik